Bryggerihistorier

Alt om øl, brygning og gode sager

Mad, drikke og øl

Forkæl dig selv med den perfekte opvaskemaskine fra Asko

Asko tilbyder et omfattende udvalg af opvaskemaskiner, der kombinerer topmoderne teknologi med elegant design. Uanset om du foretrækker en integreret, fritstående eller halvintegreret model, har Asko en løsning, der passer perfekt til dit køkken. Deres opvaskemaskiner er kendetegnet ved høj energieffektivitet, stille drift og imponerende rengøringsevne, så du kan nyde skinnende ren opvask hver gang. Udforsk det brede sortiment og find den opvaskemaskine, der tilføjer både funktionalitet og stil til dit køkken.

Vælg den rette kapacitet til dit husholdningsbehov

Når du skal vælge en opvaskemaskine, er det vigtigt at tage højde for dit husholdningsbehov. Asko tilbyder opvaskemaskiner i forskellige størrelser, så du kan finde den model, der passer perfekt til din familie. Hvis du bor alene eller i et mindre hushold, kan en mindre opvaskemaskine være et godt valg. Har du derimod en større familie, anbefaler vi at se nærmere på de større modeller fra Asko opvaskemaskiner – Find den rette model, så du får plads til alle dine beskidte tallerkener og gryder.

Energibesparende teknologi for en grønnere hverdag

Asko opvaskemaskiner er designet med energibesparende teknologi, som hjælper med at reducere dit energiforbrug og din miljøpåvirkning. Maskinerne er udstyret med avancerede funktioner som vandbesparende programmer og energieffektive motorer, der minimerer strømforbruget. Derudover er Asko-maskinerne certificeret med høje energimærkninger, hvilket garanterer en grønnere og mere bæredygtig hverdag i hjemmet. Hvis du søger en kvalitetsopvaskemaskine, der er god for miljøet, kan du finde et stort udvalg af kvalitetsopvaskemaskiner til gode priser.

Avancerede vaskeprogrammer for skinnende rent service

Asko’s opvaskemaskiner er udstyret med et bredt udvalg af avancerede vaskeprogrammer, der sikrer et perfekt resultat hver gang. Vores kraftfulde programmer fjerner effektivt selv de mest genstridige pletter og madrester, så dit service kommer ud af opvaskemaskinen skinnende rent og klar til brug. Uanset om du har fine porcelænsgenstande eller tunge gryder, kan du stole på, at Asko-maskinerne tager omhyggeligt hånd om dem. Lad dig forkæle med den ultimative rengøringsoplevelse fra Asko.

Stilfuldt design, der passer til dit køkken

Asko’s opvaskemaskiner er designet med et stilfuldt og moderne look, der smelter perfekt sammen med dit køkken. Uanset om du foretrækker et klassisk eller et mere minimalistisk udtryk, har Asko en model, der vil passe til dit køkken. De rene linjer og tidløse farver giver en elegant og harmonisk fremtoning, der vil løfte dit køkken til nye højder. Derudover er opvaskemaskinerne også fremstillet i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år fremover.

Lydsvage modeller for et roligt køkkenmiljø

Asko har udviklet en række lydsvage opvaskemaskinemodeller, der er designet til at skabe et roligt og behageligt køkkenmiljø. Disse maskiner producerer kun 39-44 dB, hvilket er markant lavere end gennemsnittet for opvaskemaskiner. Det betyder, at du kan have en uforstyrret samtale i køkkenet, mens opvaskemaskinen kører. Desuden er maskinerne udstyret med avanceret lydisolering og støjdæmpende teknologi, så du kan nyde et stille og afslappet køkkenrum.

Integrerede modeller for en sømløs integration

Asko tilbyder et bredt udvalg af integrerede opvaskemaskinemodeller, der er designet til at passe sømløst ind i dit køkken. Disse modeller er udstyret med slidstærke materialer og avanceret teknologi, som sikrer en effektiv og støjsvag rengøring af din service. De integrerede modeller kan monteres direkte i køkkenskabene, hvilket giver en elegant og harmonisk finish i dit køkken. Derudover er de udstyret med justerbare hylder og kurve, så du kan tilpasse dem til dine specifikke behov. Med en integreret Asko-opvaskemaskine får du en stilfuld og funktionel løsning, der passer perfekt ind i dit køkken.

Praktiske funktioner, der forenkler din opvaskehverdag

Asko opvaskemaskiner er udstyret med en række praktiske funktioner, der gør din opvaskehverdag nemmere og mere effektiv. Deres AutoDose-teknologi doserer automatisk den optimale mængde opvaskemiddel, så du ikke skal bekymre dig om at få for meget eller for lidt. Den intuitive touchskærm gør det let at vælge det rigtige program, og du kan også indstille maskinen til at starte på et bestemt tidspunkt, så den kører, mens du sover. Derudover har Asko-maskinerne en effektiv tørrefunktion, der sikrer, at dine redskaber kommer ud af maskinen helt tørre og klar til brug.

Effektiv pladsudnyttelse i din opvaskemaskine

Askos opvaskemaskiner er designet med fokus på optimal pladsudnyttelse. De rummelige kurve og justerbare hylder giver dig mulighed for at placere dine tallerkener, glas og bestik på en effektiv måde. Du kan nemt tilpasse inddelingen, så du får plads til selv de største gryder og fade. Derudover er opvaskemaskinerne udstyret med forskellige vaskeprogrammer, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til din opvask. Uanset om du har en stor eller lille husstand, vil du opleve, at Askos opvaskemaskiner udnytter pladsen optimalt.

Kundeservice og garanti for din tryghed

Hos Asko sætter vi en ære i at tilbyde en kundeservice i topklasse. Når du investerer i en Asko-opvaskemaskine, kan du stole på, at vores erfarne og kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det. Vores garanti dækker alle dele og arbejdsløn i op til 5 år, så du kan være tryg ved, at din investering er i sikre hænder. Skulle der mod forventning opstå et problem, vil vi sørge for en hurtig og effektiv løsning, så du kan komme tilbage til din vante hverdag uden besvær.